Log in or sign up


USER:
PASS:

 
 
Forums
Call of Duty World at War Zombies :: Forums :: Support :: Game Support
 
<< Previous thread | Next thread >>
Map folder and proper placement
Go to page   <<      
Moderators: smithster, dcslim
Author Post
LawL LawL
Mon Dec 29 2008, 05:49PM
Registered Member #2511
Joined: Fri Dec 26 2008, 05:30AM
Posts: 12
The whole folder? yeah thats what I did, then I put the folder in, and it doesnt work, but ok, ill try ur way.
Back to top
LawL LawL
Tue Dec 30 2008, 07:02AM
Registered Member #2511
Joined: Fri Dec 26 2008, 05:30AM
Posts: 12
ill try that, but ummmm one question, why do you have to do it via console commands, oh and one thing, do you do /map "insert map name" based on where the map files are located? eg /map nazi_zombie_the_river or /map nazi_zombie_po ect?
Back to top
LawL LawL
Tue Dec 30 2008, 07:03AM
Registered Member #2511
Joined: Fri Dec 26 2008, 05:30AM
Posts: 12
oh and is it the name of the map file in the folder that u use in the console or the folder itself?
Back to top
LawL LawL
Tue Dec 30 2008, 07:19AM
Registered Member #2511
Joined: Fri Dec 26 2008, 05:30AM
Posts: 12
ok i just tried what you said, the console commands, but it doesnt work
Back to top
smallcombe
Tue Dec 30 2008, 10:06AM
Registered Member #2036
Joined: Sun Dec 21 2008, 08:46PM
Posts: 35
lol wow... you lost me. try looking for the answer some1 esle (you might have something different with yours..??) also make sure you got the lates patch for cod 5... i'll make quick vid tutorial on how to install maps to cod 5 and post it on youtube for ya (hopefully that will sove ya problems) i'll also include opening the map in the game. probaly have it up 2moro night. i'll post the link here to it or u can add my youtube:
pcdude69er
Back to top
XManwiChX
Tue Dec 30 2008, 03:33PM
Registered Member #163
Joined: Sat Nov 29 2008, 05:37PM
Posts: 5
hey lawl i didnt expect to see you here lol
Back to top
LawL LawL
Mon Jan 05 2009, 05:33AM
Registered Member #2511
Joined: Fri Dec 26 2008, 05:30AM
Posts: 12
smallcombe, sorry for the trouble, I checked and finally realised, i had based the mod folder in my profile because when I had put the maps there, i hadnt seen a mod folder in activision, so I tried profiles, so a little while ago, i made a mods folder and put the maps there, in activsion, and it works. cya
Back to top
smallcombe
Mon Jan 05 2009, 08:34AM
Registered Member #2036
Joined: Sun Dec 21 2008, 08:46PM
Posts: 35
lol ok.
Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

User Colour Key:
Head Administrator, Administrator, Forum Moderator, Member

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System